imatge de Rosa Gres d'una terrassa amb piscina elegant

Idees de decoració per a jardins i terrasses

Amb l’arribada del bon temps a tots ens agrada mantenir els espais exteriors de casa d’una forma el·legant i acollidora. Descobreix amb nosaltres algunes idees de decoració tant per jardins com per terrasses. Cada espai a l'aire lliure ofereix infinites oportunitats per a la imaginació i el confort, i no t’oblidis de fer una bona tria dels materials per tal d’aconseguir un espai resistent a qualsevol temporal. Et deixem alguns consells i inspiració perquè comencis a planejar l’espai dels teus somnis:

Zones de relax: Crear espais de relax és fonamental per a gaudir del vostre exterior al màxim. Afegeix un conjunt de mobles còmodes, com sofàs i cadires amb coixins molsosos, sota una pèrgola o una carpa per protegir-vos del sol. Pel sòl, considera l'ús de terres de fusta, pissarra o gres porcellànic per a una estètica natural i acollidora.

Jardins verticals: Aprofiteu l'espai amb jardins verticals. Utilitza plantes enfiladisses o jardineres penjants per crear un mur verd que aporti frescor i vitalitat al vostre exterior. A més, les parets verdes són una excel·lent opció per a petites terrasses o balcons.

Il·luminació ambiental: No oblidis la importància de la il·luminació en la decoració exterior. Afegeixi llums suaus i difusos, com ara llanternes solars o guirnaldes LED, per crear una atmosfera càlida a les vostres vetllades a l'aire lliure. Opta per terres de pissarra o gres porcellànic amb incrustacions de pedres lluminoses per aportar un toc encantador i funcional al vostre exterior.

Zones de menjador a l’aire lliure: Instal·la una taula gran amb cadires còmodes sota una estructura coberta, com ara una terrassa o un porxo. Pel terra, les rajoles de ceràmica o els paviments de gres porcellànic són opcions duradores i fàcils de netejar.

Recorda sempre adaptar les teves idees de decoració segons les teves preferències personals, el clima local i les dimensions del vostre espai exterior. Amb els materials adequats i una bona dosi de creativitat, podeu convertir el vostre jardí o terrassa en un espai acollidor aprofitant-lo de la millor manera. A Susecosa treballem amb materials de gres porcellànic per a terrasses i piscines de firmes tant important com Rosa Gres, Vives, Tagina... Vine i escull el que més s'adapti als teus gustos i necessitats!