QUI SOM

Susecosa S.L. es va fundar l’any 1974 pels germans Josep i Joan Gabarró a Piera. L’augment de la construcció d’habitatges en un petit poble de pocs habitats com Piera va motivar als germans Gabarró a obrir un petit negoci de materials bàsics per a la construcció al garatge de l’habiatge particular.

Avui, quasi 50 anys després, a Susecosa mantenim l’activitat original tot ampliant la gamma de productes i serveis, proporcionant tota mena de materials per a la construcció, podent subministrat pràcticament qualsevol element que intervé en la construcció/rehabilitació d’un habitatge. A més d’oferir també servei de camió grúa i recollida de runes de la construcció.

La serietat, honestedat, el coneixement del producte i l’antiguitat al sector ens permeten assessorar als clients professionals i particulars davant les seves necessitats. Motius que s’han traduït en confiança, garantia i tranquil·litat.

Amb una estructura totalment implantada, Susecosa subministra materials per a la construcció per tot Catalunya, especialment referents a la comarca de l’Anoia.

La puntualitat, la varietat d’estocs i l’alta capacitat per a submnistrar materials en un curt interval de temps són els trets diferencials d’una empresa familiar que ha sabut adpatar-se als nous temps tot mantenint la seva essència original.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

LA NOSTRA FLOTA DE VEHICLES