gran terrassa amb piscina i terra de gres

Com crear una terrassa de somni amb gres?

Amb l’estiu ja tocant a la porta s’acosten també els millors moments per gaudir d’un espai de la casa que potser durant la resta de l’any tenim una mica més abandonat: la terrassa. Surt una estona, redescobreix aquest espai ideal per gaudir de la fresca a les nits d’estiu, i pensa com pots treure-li el millor profit per a fer-lo un espai d’autèntic somni amb gres. Una opció elegant, resistent i pràctica per aconseguir una terrassa on immortalitzar els millors moments de l’estiu . T’ajudem?

Terrassa de gres

Crear una terrassa de somni amb gres pot ser una tasca emocionant i gratificant. El gres és un material molt resistent i durador que s'adapta perfectament a les condicions climàtiques exteriors i pot oferir una àmplia varietat de dissenys i colors per personalitzar la terrassa segons el teu estil i gust personal.

Aquí et deixem alguns passos per crear una terrassa de somni amb gres:

  • Planifica la distribució i el disseny de la terrassa. Pensa en la forma i la mida de la teva terrassa i planifica la distribució dels mobles, plantes i altres elements decoratius que vulguis incloure. Decideix també el tipus de gres que vols utilitzar i el disseny de patró que s'adaptarà millor a l'estil de la terrassa.
  • Prepara la superfície de la terrassa. Comprovem que no hi han filtracions d’aigua, tot i que és el moment de renovar la impermeabilització de la terrassa. Una vegada renovada la impermeabilització, és el moment de crear les pendents adequades per a evitar que l’aigua ens quedi entollada.
  • Selecciona el gres adequat. Tria el gres que s'adapti a les teves necessitats i estil. Hi ha una àmplia varietat de dissenys i colors per triar, i n'hauràs de triar un que combini amb el disseny de la teva terrassa.
  • Instal·la el gres. El gres en exterior el col·locarem amb un ciment cola tipus C2TES1 amb una llana dentada i, segons el format, ho farem amb un doble encolat (ciment cola sobre el paviment i sobre la rajola). A la junta del gres aplicarem una beurada adequada per anar a l’exterior. Important deixar una junta de dilatació perimetral i juntes intermitges quan la superfície sigui major a 25 m2. Posteriorment les juntes es reompliran amb material elàstic tipus masilla de poliuretà o similar. Deixa’t assessorar per professionals com Susecosa per a la seva col·locació per tal d’obtenir els millors resultats.
  • Afegeix elements decoratius. Un cop instal·lat el gres, és hora d'afegir elements decoratius per personalitzar la teva terrassa. Inclou plantes, mobles d´exterior, il·luminació, catifes, coixins i altres accessoris que t´agradin.
  • Manteniment del gres. Assegura't de netejar regularment el gres i mantingues la superfície lliure de brutícia i runes. Si la terrassa està exposada a la pluja, el vent i altres elements, és recomanable netejar-la amb més freqüència.

 

Seguint aquests passos podràs crear una terrassa de somni amb gres que serà un lloc de relaxació i gaudi a casa teva. Gaudeix de la nova terrassa!