bany modern ab dues piques amb materials de la casa Marazzi

Troba el teu estil: Inspiració per decorar el teu bany

Des de l'elecció del taulell, fins als terres, cada detall compta per a crear una atmosfera harmoniosa al teu bany. Descobreix amb nosaltres com pots donar vida als teus espais més íntims amb diferents estils i materials de construcció. Et portem cinc maneres de decorar el teu bany per tal que trobis el teu estil i que l’espai no només compleixi les teves exigències diàries, sinó que també es converteixi en un indret de relaxació i renovació personal.

  1. Minimalisme modern: El minimalisme és perfecte per als amants de la senzillesa i la netedat. Opta per un taulell de pedra natural com el marbre o el granit, que ofereixen un aspecte elegant i durador. Acompanya-ho amb terres de pissarra o porcellana en tons neutres per a mantenir una estètica pulcra i contemporània.
  2. Rústic encantador: Transforma el teu bany en un refugi acollidor amb un estil rústic. Els taulells de fusta ofereixen un encant natural i càlid, mentre que els terres de terracota o rajola de ceràmica complementen aquesta estètica amb un toc de tradició. Afegeix petits detalls com accessoris de ferro forjat o rajoles amb relleus per aconseguir un aspecte encantadorament rústic.
  3. Luxe contemporani: Si busques una sensació d'opulència i sofisticació, opta per un taulell de quars o marbre de luxe. Combina’l amb terres de pedra natural com el marbre travertí o el granit polit per aportar un toc de luxe modern. Incorpora accessoris cromats i miralls emmarcats per aconseguir un aspecte elegant i refinat.
  4. Estil costaner: Captura l'essència del mar amb un estil costaner pel teu bany. Els taulells de superfície sòlida amb acabats blancs o blaus evocaran la tranquil·litat de la costa, mentre que els terres de fusta o rajola en tons de sorra afegiran calidesa i textura. Completa la decoració amb accessoris marins com petxines, caragolins de mar, quadres amb escenes nàutiques o plantes aquàtiques.
  5. Estil industrial urbà: Si prefereixes un estil més modern i urbà, el minimalisme industrial és l'opció ideal. Opta per un taulell de formigó polit o acer inoxidable per a un aspecte robust i contemporani. Els terres de microciment o ciment polit aportaran una estètica industrial i urbana. Completa la decoració amb elements metàl·lics, llums suspeses i accessoris de paleta neutra per aconseguir un aspecte urbà i modern.

Sigui quin sigui el teu estil, recorda que la clau per a un bany ben decorat és combinar l’estètica amb la funcionalitat. Escull materials de construcció duradors i de qualitat que compleixin les teves necessitats diàries, alhora que reflecteixin el teu gust personal. Amb una mica de creativitat i inspiració, el teu bany es convertirà en un espai encantador que et convidarà a relaxar-te i renovar-te.